Wie zijn wij

We staan klaar om u van dienst te zijn

Bel of stuur ons een email en we nemen z.s.m. contact met u op tussen 8:00 en 17:00 van maandag t/m vrijdag. Buiten kantoortijd kunt u onze servicedesk bereiken op +31(0)115-789 000 indien dit binnen uw SLA valt.

Contact

Over Progression

Progression is een lokale full-service ICT-dienstverlener die al meer dan 10 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met onze specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen. Vanuit onze overtuiging dat ICT voor u moet werken en niet andersom, richten wij ons niet alleen op uw primaire bedrijfsproces, maar ook op het verhogen van uw werknemerstevredenheid.

2005Oprichting van Progression

In 2005 werd Progression opgericht met als doel hoge kwaliteit IT Business Solutions te leveren aan haar klanten.

2008Start programmeren ERP oplossing Ascensio

Door de grote vraag naar complete ERP software is Progression gestart met het schrijven van bedrijfsbrede software. De doelgroep is handel, productie en service bedrijven. We zijn klein begonnen maar is al snel gegroeid naar een steeds grotere speler op de markt.

2011Uitbreiding van onze netwerk engineering activiteiten

Door de grote vraag naar kwalitatieve beheer activiteiten hebben we besloten deze tak verder uit te breiden naar een serieuze club gecertificeerde engineers.

2013400.000 regels code

Ascensio groeit en heeft een aantal extra modules gekregen. We naderen de 500.000 regels code.

2015Verhuizing naar nieuwe locatie

Door de snelle ontwikkelingen zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor. Hier beschikken we over een 400Mbit Glasvezelverbinding zodat we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen.

2018Verhuizing naar nieuwe locatie (nogmaals)

Vanwege een sterke groei in ons team waren we verplicht te verhuizen naar een nieuw kantoor.

2020Progression bestaat 15 jaar!

Dit jaar bestaan we officieel 15 jaar!