Ontwikkeling

We staan klaar om u van dienst te zijn

Bel of stuur ons een email en we nemen z.s.m. contact met u op tussen 8:00 en 17:00 van maandag t/m vrijdag. Buiten kantoortijd kunt u onze servicedesk bereiken op +31(0)115-789 000 indien dit binnen uw SLA valt.

Contact

Niet elk bedrijfsproces is in een standaard jasje te gieten. Progression biedt de mogelijkheid om nieuwe software te ontwikkelen welke precies aansluit aan uw bedrijfsprocessen. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk om maatwerk te programmeren op bestaande software. Vraag naar de mogelijkheid bij onze specialisten.

  • Exacte match met uw bedrijfsproces
  • Business Intelligence
  • Process automation

Software dat zit als een maatpak

U kunt geen geschikt bestaand softwarepakket vinden om uw proces te automatiseren. Geen probleem, wij zorgen samen met u voor een passende oplossing. We beginnen met het maken van een blauwdruk van uw bedrijfsprocessen. Dit tezamen met uw wensen zal zorgen voor een plan dat het Functioneel Ontwerp (FO) wordt genoemd. Na toetsing en akkoord zal vanuit dit plan worden gewerkt om de software te maken zoals in het FO is opgesteld. U zal reeds vroeg in de testfases worden betrokken bij de ontwikkeling zodat u gevoel blijft houden met de te ontwikkelen applicatie en u verzekerd bent van een oplossing naar tevredenheid.