Security scan

We staan klaar om u van dienst te zijn

Bel of stuur ons een email en we nemen z.s.m. contact met u op tussen 8:00 en 17:00 van maandag t/m vrijdag. Buiten kantoortijd kunt u onze servicedesk bereiken op +31(0)115-789 000 indien dit binnen uw SLA valt.

Contact

De security scan geeft inzicht in de beveiligingsstaat van uw interne netwerk. Kwetsbaarheden worden in kaart gebracht en d.m.v. aanbevelingen aan u teruggekoppeld. Met de aanbevelingen uit dit beveiligingsonderzoek bepalen we prioriteiten om zodoende de ICT-beveiliging verder aan te scherpen.

  • Patch management
  • Logische toegangsbeveiliging
  • Veilige remote management
  • Hardening

Heeft u nog voldoende grip op uw ICT beveiliging?

Langzaam de grip verliezen is iets dat we veel zien in omvangrijke ICT infrastructuren. De projectorganisatie richt eenmalig een omgeving in en draagt deze over aan de beheerorganisatie. Wijzigingen volgen elkaar op en niet zelden worden er tijdelijke oplossingen geïmplementeerd. Tijdelijke oplossingen blijven in vele gevallen aanwezig als permanente oplossingen.

Het komt erg veel voor dat initieel veilig ingerichte omgevingen langzaam achter raken op de huidige stand van de techniek en daardoor eenvoudig te misbruiken zijn. Er bestaat een aanzienlijke kans dat deze systemen zonder continue aandacht niet meer voldoen aan de (beveiligings)eisen van deze tijd.

De netwerk security scan geeft inzicht in de belangrijkste technische beveiligingsaandachtspunten. Met onze geavanceerde tools onderzoeken we in korte tijd een groot deel van uw interne netwerk en externe toegang.