Coronavirus
18 March 2020

Coronavirus

Coronavirus

Iedereen is in de ban van Corona. Het virus heeft een grote impact op iedereen. Progression volgt de ontwikkelingen rondom het virus op de voet en stelt alles in werk om de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen.

Gezondheid van uw en onze werknemers staan hierbij centraal en de adviezen van het RIVM zijn hierbij leidend. Dit zijn exceptionele tijden en die vragen de nodige flexibiliteit van ons allen. Samen kunnen we de juiste maatregelen en stappen hierin nemen. Door de grote impact en de constante veranderingen, vragen wij echter wel uw begrip voor de invulling en benodigde tijd van uw vraagstuk door onze medewerkers.

Continuïteit van onze dienstverlening

Als leverancier van producten en diensten gericht op locatie-onafhankelijk (samen)werken zijn we niet aan locatie gebonden en kunnen we prima vanaf thuis werken en u zult hier verder niets van merken. Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het implementeren of toepassen van eenzelfde soort maatregelen voor onze relaties om ook vanaf thuis te kunnen werken zodat ook zij voor langere tijd in deze situatie goed kunnen blijven opereren.

Vanuit onze kant zullen we uw en onze omgeving blijven monitoren net als de beheersing van onze processen. Waar nodig treffen we aanvullende maatregelen en indien er ontwikkelingen zijn informeren wij u.

Afspraken en projecten

In overleg maken we afspraken bij u op locatie of zorgen we ervoor dat we deze overleggen naar online verplaatsen. Onze medewerkers wordt geadviseerd zoveel mogelijk contact te vermijden om samen met u de verspreiding te voorkomen. Indien we projecten hebben lopen dan kan het zijn dat hier enige vertraging optreedt. Ook wij zijn afhankelijk van onze leveranciers welke aangegeven hebben problemen te hebben met de toelevering van producten door de vertraging in de gehele keten. Als dit het geval is, houden wij u hier zo goed mogelijk van op de hoogte.

Beschikbaarheid

Zoals u gewend bent staan wij op weekdagen tussen 8 en 17u voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld het verruimen van het aantal thuiswerkers, juiste ondersteuning hierin te bieden en/of door additionele oplossingen te implementeren om samenwerken te faciliteren zoals Office 365 en Microsoft Teams. Ook voor andere wensen en vragen staan we voor u klaar.

Heeft u vragen?

Heeft u andere vragen neem dan telefonisch contact met ons op.
We wensen ook u sterkte in deze moeilijke tijd.

Team Progression

Share: